🗓️ 2025

Werkcongres Súdwest-Fryslân

Van smalle scope naar brede welvaart

Vinden, binden, boeien én behouden

Meer vacatures dan werkzoekenden. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vragen om meer dan eens per jaar een Werkfestival of Inspiratietour. Een flink salaris is niet meer voldoende om (potentiële) medewerkers te vinden, binden, boeien en behouden, maar wat dan wel?

Als ondernemer, werkgever, bestuurder, directeur, beleidsmaker of professional in personeel-, organisatie- en arbeidsmarktvraagstukken ben je druk met de uitdagingen van vandaag. Terwijl de toekomst om aandacht schreeuwt. De wereld van werk valt of staat met mensen. En rondom mensen verandert er veel.

Het Werkcongres SWF daagt je uit om verandering te omarmen. Om je denken én doen op het gebied van werk, werkgeverschap en de arbeidsmarkt onder de loep te nemen. Te vernieuwen. Een evenement waar kennis, inspireren en netwerken samenkomen én je dankzij experts uit alle windstreken naar huis gaat met een flinke dosis nieuwe inzichten en praktische handvatten.

meld je nu aan

Werkcongres Súdwest-Fryslân: van smalle scope naar brede welvaart

Wat is de impact van mijn werk of bedrijf op toekomstige generaties? Hoe kunnen we groeien als (toekomst)bestendige samenleving in plaats van ons focussen op economische groei? Hoe word jij die werkgever waar jongeren graag werken? Welke gezamenlijke koers is nodig om de wereld gelijkwaardig en gezond door te geven? Wat is er nodig om een aantrekkelijke werkgever te zijn? De antwoorden op deze vragen krijg je op 20 juni tijdens de tweede editie van het Werkcongres SWF: van smalle scope, naar brede welvaart.

meld je nu aan

Het programma

Met trots presenteren we onze line-up met (bekende) sprekers! Niemand minder dan journalist, presentator en auteur Sander Schimmelpenninck, Jacco Vonhof van MKB Nederland, Marleen Rijpkema van Generatie Fryslân 2035 en neurowetenschapper, cognitief psycholoog en bedrijfskundige Ayca Szapora staan op het podium. Meteorologe en televisiepresentatrice Helga van Leur vervult de rol van dagvoorzitter. Kortom: een avond vol scherpe inzichten, nieuwe ideeën en vooral handelingsperspectief!

Datum

2025

Locatie

Súdwest-Fryslân

Tijd

🗓️