2023

Werkcongres Súdwest-Fryslân

Vinden, binden, boeien én behouden

Meer vacatures dan werkzoekenden. Deze ontwikkeling vraagt om meer dan eens per jaar een Werkfestival of Inspiratietour. Ook in Súdwest-Fryslân zijn de spanningen op de arbeidsmarkt merkbaar. Een hoog salaris is tegenwoordig niet meer voldoende om (potentiële) medewerkers te vinden, binden, boeien en behouden, maar wat dan wel?

Over het Werkcongres Súdwest-Fryslân

De huidige arbeidsmarkt schreeuwt om creatieve oplossingen. Hoe je het verschil maakt? Je komt erachter tijdens het Werkcongres. Het event waar ondernemers, HR-specialisten, recruiters, arbeidsmarktspecialisten, onderwijsdeskundigen en beleidsmakers uit Súdwest-Fryslân worden uitgedaagd de arbeidsmarkt anders te lijf te gaan. Het is de plek waar experts hun arbeidsmarktgeheimen delen en je leert op een andere, slimmere manier de arbeidsmarkt te bestieren. Bekijk hieronder de aftermovie van het Werkcongres 2022!

 

het laatste nieuws

Het programma

Op dit moment zijn we druk bezig met de invulling van het programma in 2023. Houd onze website in de gaten! Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Datum

2023

Locatie

Tijd