Zaterdag 4 november 2023

Open Bedrijvendag SWF

Gun jij jouw bedrijf een plekje in de spotlights? Doe dan mee!

Ontdek en beleef bedrijvig Súdwest-Fryslân

Zet ‘m in je agenda: op zaterdag 4 november 2023 van 10:00 tot 16:00 uur vindt de eerste (officiële) editie van de Open Bedrijvendag SWF plaats. Hét event waar bedrijvig Súdwest haar deuren wagenwijd openzet voor het grote publiek.

Met bezoekers van jong tot oud is het een feestje voor iedereen: bewoners, geïnteresseerden, werkzoekenden, studenten, nieuwkomers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Óók als je nog een studie- of beroepskeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig: kom binnen en neem een kijkje in de keuken!

Bekijk de deelnemende bedrijven

Voor bedrijven

De Open Bedrijvendag SWF is niet zomaar een open dag. Het is hét event waar bedrijvig Súdwest gelijktijdig haar deuren wagenwijd openzet voor het grote publiek. Als werkgever, maar ook als producent, opleider, of om de werkplek aan vrienden, familie, en buren te laten zien. Het is een beleving voor iedereen. Van jong tot oud en van potentiële klant tot werkzoekenden. Het is de ideale gelegenheid om openstaande vacatures op een originele manier onder de aandacht te brengen én in contact te komen met potentiële medewerkers. Verdient jouw bedrijf een plekje in de spotlights? Meld je dan aan!

Ontdek de mogelijkheden

Het programma

Datum

4 november 2023

Locatie

Súdwest-Fryslân

Tijd

10:00 - 16:00