Zet jouw bedrijf in de spotlights

Open Bedrijvendag SWF voor bedrijven

In Súdwest-Fryslân bruist het van bedrijvigheid. Daar staat niet iedereen dagelijks bij stil, maar op 4 november 2023 wél. Tijdens de Open Bedrijvendag SWF zetten bedrijven tegelijkertijd hun deuren open. En jij kunt daar onderdeel van zijn! Het is dé kans om de buitenwereld te laten zien wat er zich allemaal afspeelt achter die bedrijfsmuren en wat jouw bedrijf te bieden heeft. Om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen en anderen te inspireren. Gooi die deuren open. Samen met alle andere bedrijven in Súdwest maak je veel meer impact dan alleen.

Niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand en na afloop komt jouw bedrijf maximaal in de schijnwerpers. Zowel online, als offline. Jouw bedrijf extra in de spotlights zetten? Dat kan! Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Deelname #OBSWF23

 • Bedrijfsnaam en bezoekadres op het deelnemersoverzicht
 • Toegang tot de communicatie toolkit met promotiemateriaal die je kunt gebruiken om bekendheid te geven aan uw deelname
 • Vermelding + logo op www.werkfestivalswf.nl met link naar jouw website
 • Link naar jouw bedrijfsvideo op de website
 • 1 x vermelding (tekst/foto) in #OBSWF23 verschijnt samen met GrootSneek & Bolsward-IJsselmeerkust
 • 2 vacature plaatsingen op www.werkeninsudwest.nl

Deelnamekosten € 250,- exclusief BTW

Extra spotlights #OBSWF23

 • Gepersonaliseerde social media afbeelding
 • Gepersonaliseerde poster
 • Social promotie (doorplaatsing eventuele bedrijfsvideo of gepersonaliseerde social media afbeelding)
 • Gepersonaliseerde digitale uitnodiging (zelf te versturen)
 • Podium in nieuwsfeed op www.werkfestivalswf.nl

Kosten: €50,- per spotlight exclusief BTW

Middelen OBSWF (voor meer zichtbaarheid op de dag zelf)

 • Beachflag 80 x 315 cm met draagtas en kruisvoet € 138,50
 • Mastvlag recht 150 x 100 cm € 29,50
 • Baniervlag 300 x 100 cm € 49,00

 

Waarom deelnemen aan de Open Bedrijvendag SWF?

 1. Creëer meer naamsbekendheid in de regio
  Er zijn tal van mogelijkheden om als bedrijf onder de aandacht te komen, maar niets is zo tastbaar als een fysiek bezoekje aan jouw bedrijf. De Open Bedrijvendag SWF doet daar een schepje bovenop. Niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand en na afloop wordt jouw bedrijf maximaal in de schijnwerpers gezet. Zowel online, als offline. Profileer jezelf als werkgever, opleider en producent, en geef je imago een boost!
 2. Bereik werkzoekenden
  Zoek je nu, of in de toekomst nieuwe medewerkers? Of wil je een back-upbestand met uitblinkers opbouwen? De Open Bedrijvendag SWF geeft geïnteresseerden de kans om laagdrempelig kennis te maken met jouw bedrijf. Om anoniem de fantastische sfeer te proeven, jouw unieke werkplek te zien en kennis te maken met al die gekke collega’s.
 3. Kom in contact met jongeren
  De toekomst van jouw bedrijf ligt in handen van de volgende generatie! De Open Bedrijvendag SWF is daarom de ultieme kans voor jongeren om zich te oriënteren op hun studie- en beroepskeuze, maar ook talentvolle stagiaires komen bij je over de vloer.
 4. Zet een product of dienst in de spotlights
  Tijdens de Open Bedrijvendag SWF kan je de focus leggen op producten of diensten die je verkoopt. De voordelen kun je live tonen. Laat de bezoekers vooral proeven en geef hen de mogelijkheid om het te kopen.
 5. Elke reden is goed genoeg om feest te vieren
  Heb je een nieuw pand? Of ben je trots op je nieuwe afdeling? Ben je van plan of heb je recentelijk een nieuw product gelanceerd? Wil je een belangrijke innovatie onder de aandacht brengen? Heb je een verjaardag te vieren? Wil jij jouw (ondernemers)verhaal vertellen en anderen inspireren? Of wil jij je medewerkers extra in het zonnetje zetten? Elke reden is goed genoeg om feest te vieren. De Open Bedrijvendag is een feestje voor iedereen.
meld je nu aan