Zet jouw bedrijf in de spotlights

Open Bedrijvendag SWF voor bedrijven

Súdwest-Fryslân bruist van bedrijvigheid. Dat mag iedereen zien en horen. Tijdens de Open Bedrijvendag SWF op zaterdag 9 maart 2024 zetten bedrijven tegelijkertijd hun deuren open. En jij kunt daar onderdeel van zijn! Het is dé kans om de buitenwereld te laten zien wat er zich allemaal afspeelt achter die bedrijfsmuren en wat jouw bedrijf te bieden heeft. Om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen en anderen te inspireren. Bij de Open Bedrijvendag SWF draait het om beleving en sfeerproeven. Het is een feestje voor iedereen. Van jong tot oud en van potentiële klant tot werkzoekende.

Wat wij voor deelnemende bedrijven doen

Natuurlijk is het dan ook niet de bedoeling dat je alleen maar de deuren openzet. Zo maken we routes naar bedrijven die mooie voorbeelden laten zien van innovaties, dit bijvoorbeeld met AI. Bij verschillende bedrijven organiseren we leuke culturele acts die je gratis kunt bijwonen. Ook bieden we interessante sprekers aan om bij jouw bedrijf een Súdwest (TED) Talk te geven. Dat trekt ongetwijfeld weer een nieuw publiek naar jouw bedrijf!  Gooi die deuren open. Samen met alle andere bedrijven in Súdwest maak je veel meer impact dan alleen.

Meer dan alleen deuren openzetten

Niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand en na afloop komt jouw bedrijf maximaal in de schijnwerpers. Zowel online, als offline. Jouw bedrijf extra in de spotlights zetten? Dat kan! Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Tips voor een succesvolle deelname

handout informatieve bijeenkomst met veel tips en ideeën
stappenplan voor een succesvolle deelname
15 ideeën voor een onvergetelijke Open Bedrijvendag


Deelname #OBSWF24

 • Bedrijfsnaam en bezoekadres op het deelnemersoverzicht
 • Toegang tot de communicatie toolkit met promotiemateriaal die je kunt gebruiken om bekendheid te geven aan uw deelname
 • Vermelding + logo op www.werkfestivalswf.nl met link naar jouw website
 • Link naar jouw bedrijfsvideo op de website
 • 1 x vermelding (tekst/foto) in #OBSWF24 verschijnt samen met GrootSneek & Bolsward-IJsselmeerkust op 22 en 29 februari 2024
 • 2 vacature plaatsingen op www.werkeninsudwest.nl (optioneel en voor 1 februari aanleveren) Download: Vacature aanvraagformulier werkeninsudwest.nl
 • Pluspakket Súdwest Talk en Cultuur in je bedrijf (optioneel en voor 1 februari aanleveren) Download: Pluspakket Súdwest Talk + Cultuur

Deelnamekosten € 250,- exclusief BTW

Extra spotlights #OBSWF24 (optioneel)

 • Gepersonaliseerde social media afbeelding
 • Gepersonaliseerde poster
 • Social promotie (doorplaatsing eventuele bedrijfsvideo of gepersonaliseerde social media afbeelding)
 • Gepersonaliseerde digitale uitnodiging (zelf te versturen)
 • Podium in nieuwsfeed op www.werkfestivalswf.nl

Kosten: €50,- per spotlight exclusief BTW

Middelen #OBSWF (optioneel)

voor meer zichtbaarheid op de dag zelf

 • Beachflag 80 x 315 cm met draagtas en kruisvoet € 138,50
 • Mastvlag recht 150 x 100 cm € 29,50
 • Baniervlag 300 x 100 cm € 49,00

 

 

Aanmelden Open Bedrijvendag SWF

Heb je een vraag over deelname aan de Open Bedrijvendag SWF? Neem contact met ons op.

Waarom deelnemen aan de Open Bedrijvendag SWF?

 1. Creëer meer naamsbekendheid in de regio
  Er zijn tal van mogelijkheden om als bedrijf onder de aandacht te komen, maar niets is zo tastbaar als een fysiek bezoekje aan jouw bedrijf. De Open Bedrijvendag SWF doet daar een schepje bovenop. Niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand en na afloop wordt jouw bedrijf maximaal in de schijnwerpers gezet. Zowel online, als offline. Profileer jezelf als werkgever, opleider en producent, en geef je imago een boost!
 2. Bereik werkzoekenden
  Zoek je nu, of in de toekomst nieuwe medewerkers? Of wil je een back-upbestand met uitblinkers opbouwen? De Open Bedrijvendag SWF geeft geïnteresseerden de kans om laagdrempelig kennis te maken met jouw bedrijf. Om anoniem de fantastische sfeer te proeven, jouw unieke werkplek te zien en kennis te maken met al die gekke collega’s.
 3. Kom in contact met jongeren
  De toekomst van jouw bedrijf ligt in handen van de volgende generatie! De Open Bedrijvendag SWF is daarom de ultieme kans voor jongeren om zich te oriënteren op hun studie- en beroepskeuze, maar ook talentvolle stagiaires komen bij je over de vloer.
 4. Zet een product of dienst in de spotlights
  Tijdens de Open Bedrijvendag SWF kan je de focus leggen op producten of diensten die je verkoopt. De voordelen kun je live tonen. Laat de bezoekers vooral proeven en geef hen de mogelijkheid om het te kopen.
 5. Elke reden is goed genoeg om feest te vieren
  Heb je een nieuw pand? Of ben je trots op je nieuwe afdeling? Ben je van plan of heb je recentelijk een nieuw product gelanceerd? Wil je een belangrijke innovatie onder de aandacht brengen? Heb je een verjaardag te vieren? Wil jij jouw (ondernemers)verhaal vertellen en anderen inspireren? Of wil jij je medewerkers extra in het zonnetje zetten? Elke reden is goed genoeg om feest te vieren. De Open Bedrijvendag is een feestje voor iedereen.

 

bekijk deelnemers