Crossfit Sneek is dé plek waar chalk, zweet en tranen, maar met name koffie én gezelligheid, mensen samenbrengt”

Crossfit Sneek is dé plek waar chalk, zweet en tranen, maar met name koffie én gezelligheid, mensen samenbrengt”

CrossFit Sneek is dé plek waar chalk, zweet en tranen, maar met name koffie én gezelligheid, mensen samenbrengt”, aldus eigenaar Jeff Brouwer.

CrossFit Sneek maakt zich klaar om letterlijk en figuurlijk drempels weg te nemen. Wat begon als een gedurfd fitnessavontuur 4 jaar geleden, groeide uit tot een bruisende gemeenschap die iedereen, van beginners tot doorgewinterde sporters, omarmt.

CrossFit is voor iedereen
Jeff: “CrossFit is voor iedereen die op een uitdagende en functionele manier fitter, sterker en gezonder wil worden. Je traint op je eigen niveau, alle oefeningen zijn schaalbaar. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Zo is ons oudste lid 75 jaar. Ook als je lichamelijke klachten hebt: kom langs! Veel leden hebben hier klachten overwonnen. Er is altijd een manier van trainen die veilig is en passend bij jouw (on)mogelijkheden.”

Wat maakt CrossFit Sneek zo bijzonder?

“Wij zijn meer dan alleen een sportschool. Je wordt onderdeel van een gemeenschap die je ondersteunt, aanmoedigt en waarmee je successen viert. Dat gevoel van saamhorigheid is wat ons uniek maakt. Het is dé plek waar chalk, zweet en tranen, maar met name koffie én gezelligheid, mensen samenbrengt”.

Wat kunnen bezoekers verwachten tijdens de Open Bedrijvendag SWF?

“Verwacht een toegankelijke sfeer! De koffie staat klaar. We gaan niet alleen maar praten over CrossFit, we willen dat je het ervaart. We organiseren korte workouts en voor de fervente sportfanaten hebben we een aantal challenges in petto!”

Lorentzstraat 11, 8606 JP Sneek

Benieuwd naar de deelnemers van de Open Bedrijvendag SWF?

bekijk deelnemers