Sneeker ondernemers nodigen jou uit voor een kijkje achter de schermen

Werkfestival

Bedrijven-expeditie: een tour langs Sneeker bedrijven

Altijd al een kijkje willen nemen bij dat ene Sneeker bedrijf? Dat kan! Ga op bedrijven expeditie en neem een uniek kijkje achter de schermen bij diverse deelnemende Sneeker bedrijven. Tevens de uitgesproken gelegenheid om direct in contact te komen met jouw toekomstige werkgever en om alvast een afspraak te maken voor een gesprek.

Een aantal bedrijven opent de deuren en kun je met gebruik van shuttles een tour maken langs de door jou uitgekozen bedrijven. Er zijn diverse opstapmogelijkheden. De opstapplaatsen en de plattegrond met daarop de deelnemende bedrijven worden binnenkort op de website geplaatst.

Festivalplein

Ook presenteren 37 deelnemende bedrijven zich op het Festivalplein bij Hoekstra Transport. Zij geven onder meer workshops en vertellen je graag over de mogelijkheden voor her- of omscholing, vacatures in de zorg, loopbaanmogelijkheden, volwassenopleidingen, horecavacatures, et cetera.

Programma

13.00 – 16.00 uur Werkfestival Sneek bij Hoekstra Transport, Schoenmakersstraat 8 in Sneek en een bedrijven expeditie bij de deelnemende Sneeker bedrijven.