Sneeker ondernemers nodigen jou uit voor een kijkje achter de schermen

Werkfestival Sneek

Het werkfestival Sneek is voor iedereen die op zoek is naar werk, zich wil oriënteren op ander werk of wil her- of omscholen. Het is ook dé gelegenheid bij uitstek om bezoekers een kijkje achter de schermen te gunnen. Sneeker ondernemers openen de deuren van hun bedrijf en ontmoeten werkzoekenden, studenten, geïnteresseerden, zzp’ers, gezinnen, scholieren, relaties, leveranciers tijdens het werkfestival Sneek. Op het Festivalplein, bij Hoekstra Transport, kun je in contact komen met aanbieders van werk, opleidingen, het volgen van workshops en je laten informeren en inspireren.

Ga op bedrijven expeditie als werkzoekende of belangstellende

Ben je op zoek naar (ander) werk, een stageplek of wil je je laten her- of omscholen? Dan is werkfestival Sneek dé plek om in contact te komen met je toekomstige werkgever. Ga op bedrijven expeditie en neem een kijkje achter de schermen bij diverse deelnemende Sneeker bedrijven of bezoek het ontmoetings- en informatieplein bij Hoekstra Transport en onderzoek de mogelijkheden om je te laten her- of omscholen of laat je informeren en inspireren en volg workshops. Kijk hier voor meer informatie!

Deelnemen als werkgever

Werkfestival Sneek biedt bedrijven de mogelijkheid om zichzelf in de spotlight te zetten en toekomstige werknemer te enthousiasmeren over het vak of vacatures onder de aandacht te brengen. Voor slechts €250,- kun je als bedrijf deelnemen aan het werkfestival Sneek bedrijvenexpeditie. Lees hier meer over deelname als bedrijf en schrijf je in!

Programma

13.00 – 16.00 uur Werkfestival Sneek bij Hoekstra Transport en een bedrijven expeditie bij de deelnemende bedrijven.