Pitch voor denkers en doeners 2021!

Wie heeft er een geweldig idee voor een nieuw verdienmodel?
Doe mee aan de “Dragons Den” van Súdwest Fryslân op 8 september 2021!

Loop je rond met een goed idee? En wil je dit graag verder vermarkten maar kunt je nog wat professionele ondersteuning gebruiken?
Doe dan mee met de Pitch voor Denkers en Doeners van het Werkfestival Sneek-Súdwest Fryslân. Zowel bestaande ondernemingen als studenten/starters kunnen meedoen. Een super leerzaam traject en de kans om dat goede idee dat je al jaren had (of dat je nét hebt bedacht) ook eens écht tot uitvoering te brengen.
Er is een geweldig prijzenpakket ter waarde van EUR 2.500,– per categorie, aangeboden door de Rabobank, Mount en Ying Media. Maar belangrijker is dat deze verkiezing jou dé mogelijkheid biedt om je idee goed uit te werken met professionele begeleiding.

Hier vind je alle informatie. Je plan moet binnen zijn voor 15 augustus 2021 dus je hebt nog een hele zomer om er nog eens goed over na te denken. Uit alle inzendingen kiezen we per categorie 3 finalisten die hun pitch presenteren voor een ondernemerspubliek in Theater Sneek. Een vakjury zal vervolgens het meest veelbelovende idee kiezen. De start van jouw nieuwe verdienmodel? Wie weet! Meer informatie tref je aan op Meld je pitch aan!