Verkiezing voor denkers en doeners 2021!

Jij verdient een podium!

Jij hebt je hoofd boven het maaiveld uitgestoken in deze uitdagende en concurrerende tijd. Jij hebt investeringen gedaan (of dit ga je doen) en nieuwe initiatieven ontwikkeld. Je hebt je plannen inmiddels uitgevoerd, of bent hier nu volop mee bezig of gaat hier binnenkort mee van start. Daarom ben jij genomineerd voor de pitch voor Denkers en Doeners. Jij verdient een podium!

Wat is de verkiezing voor Denkers en Doeners?

De verkiezing voor denkers en doeners is een stimulatieprijs voor ondernemers met een mooie plannen of innovaties. Juist in deze uitdagende en concurrerende tijd zien we mooie initiatieven en plannen ontstaan. Je creativiteit of vernieuwing wordt gewaardeerd! We laten ons graag inspireren en dragen je graag voor om je verhaal met ons te delen tijdens de Pitch voor Denkers en Doeners van het Werkfestival Súdwest Fryslân op 8 september 2021 vanaf 19:00 uur in het Theater te Sneek.

Er gaan 6 genomineerden door naar de volgende ronde. Ben jij daarbij, dan krijg je een pitch-training aangeboden.

Deelname?

 • Je bent benaderd door de selectiecommissie of je bent aangedragen
 • Je hebt een nieuw initiatief, een mooi plan, een nieuw product of activiteit ontwikkeld of gaat dit ontwikkelen en in de markt zetten
 • Het is of zou in basis kunnen leiden tot een realistisch verdienmodel
 • Je idee of initiatief wordt in het Nederlands ingediend en bestaat uit 1 of 2 A4-tjes met hierin de volgende onderdelen:
  Je motivatie:
  – Vertel in het kort wat het jouw plan, initiatief en idee is of wat je al bent gestart
  – Waarom zou jij de verkiezing moeten winnen?
  – Marketing (prijs, promotie, afzet, personele inzet, etc.)
 • Mail ons je motivatie of (business)plan (mag op 1of 2 A4tjes) voor 25 augustus 2021.
 • Je pitcht je presentatie in Theater Sneek op dinsdagavond 8 september voor een groep ondernemers en een 3-koppige jury bestaande uit Egon Diekstra, Renate Zomer en Jeroen Blauw. De jury besluit uiteindelijk naar aanleiding van de pitches en een aansluitende vragenronde welk idee wint.
 • Als deelnemer ben je persoonlijk aanwezig op woensdagavond 8 september 2021

Er is een mooi prijzenpakket te winnen, aangeboden door de Rabobank, Mount en Ying Media. Maar belangrijker is dat deze verkiezing jou dé mogelijkheid biedt om je initiatief met professionele begeleiding verder uit te werken.

Doe je mee?

Meld je pitch aan!