Stap binnen in de wereld van reclamebelettering & standbouw: Franckena opent de deuren

Stap binnen in de wereld van reclamebelettering & standbouw: Franckena opent de deuren tijdens de Open Bedrijvendag SWF

Van reclame en belettering tot standbouw. Bij Franckena Reclame Belettering & Standbouw staat één ding centraal: het creëren van grootsheid met een klein, toegewijd team. Én dat al 25 jaar. Franckena is meer dan een onderneming; het is een familiebedrijf. Met vader Erwin, moeder Margriet, en dochter Lisanne samen aan het roer, wordt elke dag gekenmerkt door werken passie en toewijding. Maar het zijn niet alleen de familieleden die het succes bepalen. Het zijn ook Oscar, Wytze en Jaap, de toegewijde werknemers die samen met een selecte groep zzp’ers en leveranciers elke uitdaging aangaan. “Een vertrouwde, goede basis zorgt voor mooie eindresultaten waar we trots op mogen zijn. Wij SIGN niet voor niets al 25 jaar het vertrouwde adres, aldus Margriet Franckena.

De kunst van reclamebelettering

Reclamebelettering is er in vele soorten. “Binnen of buiten, groot of klein, opvallend of bescheiden. Van lichtreclames, reclameframes, freesletters en reclamezuilen tot het ‘welkom bordje’ op de balie en de nooduitgang aanduiding. Met diverse kleuren folies en zelfgeprinte full color stickers, zorgen we ervoor dat iedere boodschap de aandacht trekt, hoe groot of klein ook.”

Standbouw: van A tot Z ontzorgd

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke presentatie op beurzen door heel Europa. “Wij verzorgen alles omtrent standbouw. Van inschrijving tot opslag van de artikelen. Ons team plaatst en demonteert stands, brengt graphics aan op standwanden en zorgt zelfs voor alle benodigdheden tijdens beursdagen. Hiervoor zijn wij veelvuldig onderweg naar Duitsland, Frankrijk, België en Oostenrijk.”

De groene toekomst van standbouw

Bij Franckena gaat het niet alleen om het leveren van kwalitatieve diensten, maar ook om het maken van bewuste keuzes voor de planeet. “Ons gebruik van een modulair aluminium systeem bij standbouw zorgt ervoor dat we materialen hergebruiken en afval verminderen. Panelen veranderen we naar de stijl en smaak van de klant. De aluminium basis en panelen worden meerdere malen ingezet, waardoor we verspilling minimaliseren en efficiëntie maximaliseren. Bovendien vervoeren wij alles zoveel mogelijk met ons eigen wagenpark en rijden we zoveel mogelijk op Blauwe Diesel. Hierdoor verminderen we onze CO2-uitstoot en dragen we bij aan schonere lucht.”

Maak kennis met Franckena tijdens de Open Bedrijvendag

Op de Open Bedrijvendag SWF nodigen we je uit om een kijkje te nemen achter de schermen van Franckena. We nemen je mee in onze passie voor reclamebelettering en standbouw, en laten zien wat het inhoudt om bij Franckena te zijn. Ontdek hoe we van een lege vloer een opvallende promotieplaats maken. Een doorlopende presentatie neemt je mee op reis door Europa, waar we regelmatig onze standbouwprojecten realiseren. Ontdek ook het proces achter het maken van stickers! Van ontwerp tot aanbrengen, bezoekers krijgen zelf de kans om enkele van deze stappen uit te proberen.

Stap binnen in de wereld van reclamebelettering en standbouw. Ontdek de passie, de verhalen en de mensen die Franckena maken tot wat het is. Wees welkom!

Koperslagersstraat 23, 8601 WL Sneek