Ondernemend IJlst opent haar deuren bij 19 bedrijven!

Ondernemend IJlst opent haar deuren bij 19 bedrijven!

Ontdek de gezamenlijke kracht van ondernemend IJlst, die vooral wordt gevormd door de veelzijdigheid en betrokkenheid van de ondernemers! Hoewel IJlst een bescheiden stadje is, bevindt zich er een enorme bedrijvigheid met zowel grote als kleine ondernemingen, waaronder een aantal familiebedrijven die al generaties meegaan. Bij 19 van de bedrijven kan je een kijkje achter de schermen nemen en kom je allerlei bedrijfstakken tegen; van metaal tot scheepsbouw en van wooninterieur tot horeca.

Warme verbinding
Wat IJlst onderscheidt is de betrokkenheid van de ondernemers. Deze is enorm en iedereen staat voor elkaar klaar. Dit geeft een warme verbinding. Door de bereidheid van de ondernemers blijft deze bedrijvigheid in IJlst ook levendig. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd die altijd gezellig en gemoedelijk zijn. Men weet elkaar te vinden, we gunnen elkaar veel en helpen wanneer nodig.

Enthousiasme en trots
Het mooie is dat er in IJlst ook relatief veel jonge ondernemers zijn. Zij zijn opgegroeid in een familiebedrijf of zelfstandig een onderneming gestart, waardoor ze in beide gevallen een verdere groei hebben doorgemaakt. Dat er zo veel bedrijven hun deuren openen op deze Bedrijvendag zegt wat over het enthousiasme én de trots om eenieder te laten zien, te inspireren en enthousiast te maken voor het vak!

Beleef de veelzijdigheid van IJlst
Tijdens de Open Bedrijvendag willen we jeugd laten zien wat ze later kunnen worden, enthousiast vertellen over wat we doen en kunnen en zouden we heel graag onze vacatures opvullen. Er is een route uitgezet en er rijdt de hele dag een shuttledienst van het Duurzaam Vervoer, die je langs alle deelnemende bedrijven brengt. Parkeer je auto en start de route bij Jaarsma Grondverzet, Opslagboxen IJlst of Utherne.

Het concrete programma vind je op de dag zelf. Op de achterkant van dit programma vind je een stempelkaart. Haal bij elk bedrijf een stempel en maak bij een volle kaart kans op een leuke prijs.

Onderweg wordt er soep aangeboden en ook aan vermaak voor de kinderen is gedacht. Museum Houtstad is deze dag kosteloos open en kun je luisteren naar muziek op locatie.

Kortom, het zal je aan niks ontbreken deze dag, mis de kans niet om de veelzijdigheid van IJlst te beleven!