Expeditie werkgeluk op locatie Zeilmakersstraat 15

Expeditie werkgeluk!

Want de juiste baan of opleiding is ‘goud’!

Op zaterdag 9 maart aanstaande is de Zeilmakersstraat 15 in Sneek dé plek waar je moet zijn als je benieuwd bent naar een nieuwe studie, stage of carrière.
Verschillende bedrijven, allen met ‘werkgeluk’ als verbindende factor, hebben de handen inéén geslagen om het jou, als bezoeker gemakkelijker te maken.
Ga je mee op expeditie werkgeluk? Dan loop jij straks met een toffe LinkedIN profielfoto, nuttige informatie aangaande je (nieuwe) studie of een up-to-date cv de deur uit! Je weet welke stappen je wilt zetten in jouw (studie)loopbaan én waar je die stappen kunt gaan zetten!
Binnen onze expeditie maken we onderscheid tussen opleidingen, jouw studieloopbaan traject en arbeidsbemiddelaars & jobcoaches.
Daarnaast kun je actief aan de slag en meedoen aan leuke activiteiten om te ervaren welke branche bij je past, heb jij bijvoorbeeld wel eens in een vrachtwagen simulator gereden of de wereld door een VR bril bekeken?

Deelnemende bedrijven op het gebied van studie/stage loopbaanbegeleiding & onderwijs:

Firda en Aeres, beide bieden MBO opleidingen
IW Leren & Werken binnnen de elektrotechniek
3oBURO en Zuidwest Friesland On Stage, voor studierichtingkeuze en kennismaking met regionale bedrijven voor werk en stage.
Leerwerkloket Fryslân, voor onafhankelijk loopbaanadvies.

Deelnemende bedrijven arbeidsbemiddeling:

Jobz-on en Job-Switch, voor een toffe nieuwe baan en de beste match! Zij bieden je een interessetest en CV check.
Gert Jan Hermus Fotografie, maakt voor jou kosteloos een goede profielfoto!
JOOOP Werkt en VONK! begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jobcoaching om zo (weer) je werkplezier terug te vinden!

Deelnemende bedrijven overig:

Technolab, voor alles wat met techniek te maken heeft! Anders kijken naar de wereld door een VR bril of leren hoe een Green Screen werkt? Zij vertellen het je!
Dinkla Verkeersopleidingen en Hoekstra Transport.
Vanaf de Zeilmakersstraat rijdt er regelmatig een elektrische shuttlebus naar deze bedrijven. Handig in verband met parkeren!
Een gratis proefles volgen of eens in een vrachtwagensimulator zitten? Het kan allemaal!
Stichting Leergeld. Alle kinderen hebben recht op plezier, Stichting Leergeld zet zich in om dit voor iedereen bereikbaar te maken!
Kortom, een prachtige verzameling van even zo prachtige bedrijven die jou graag informeren en op weg helpen.

Tussen 10.00 en 16.00 uur verwelkomen we je graag aan de Zeilmakersstraat 15 in Sneek, samen gaan we op ‘Expeditie Werkgeluk’ en vinden we het goud voor jou! Zet ‘m in je agenda en tot dan!