95 jaar Veenstra|Fritom: neem een duik in de logistieke wereld

Bij een logistieke dienstverlener gebeurt meer dan je denkt. Tijdens de Open Bedrijvendag SWF mogen bezoekers dat met eigen ogen ervaren. Van 10.00 tot 14.00 opent Veenstra|Fritom de deuren. “Veenstra|Fritom is een grote werkgever in de gemeente. Een mooi moment om eens te laten zien dat het niet alleen draait om onze mooie rijdende vrachtwagens, maar om een levendige wereld die letterlijk en figuurlijk nooit stil staat. Stap binnen en ontdek waarom ons bedrijf al 95 jaar lang een essentiële spil is in de regio”, aldus HR-medewerker, Esther Hoekstra.

Al 95 jaar een hecht familiebedrijf

“De medewerkers zijn trots – grutsk – om bij Veenstra|Fritom te werken. Vorig jaar vierden we onze 95e jubileum, een mijlpaal die ons trots maakt. De geschiedenis is voelbaar in elke stap die we zetten, net als de toekomst. Maar ons verhaal gaat verder dan dat. Als een hecht Fries familiebedrijf koesteren we onze medewerkers en stimuleren we werkplezier en groeimogelijkheden. Duurzaamheid is voor ons geen holle kreet, maar een integraal onderdeel van wie we zijn en hoe we opereren.”

On tour: een logistieke beleving

Tijdens de Open Bedrijvendag SWF is Veenstra|Fritom ‘gewoon’ in productie. Wat niet zo gewoon is, is dat je dit nu van dichtbij kunt ervaren. “Dat ons bedrijf nooit stilstaat, ervaar je op 9 maart. Wij nemen je graag mee on tour op de drukste dag van de week! Van het laden en lossen van vrachtwagens tot alle andere afdelingen: ervaar een complete logistieke beleving”.

Kom binnen tijdens de Open Bedrijvendag SWF

Wat de bezoekers kunnen verwachten? “Een warm welkom, een uitgebreide rondleiding en ontmoetingen met onze enthousiaste medewerkers die graag hun ervaringen delen. Maar bovenal, een kans om de fascinerende wereld van logistiek van dichtbij te ervaren. De koffie staat klaar, de verhalen wachten en de hekken van Veenstra|Fritom staan wagenwijd open. Mis deze unieke kans niet om ons bedrijf te ontdekken!”

Lytshuzen 26, 8621 XZ Heeg