ZWF creatieve sign- & reclamemakers: “Dé expert op het gebied van reclame en signin”

ZWF creatieve sign- & reclamemakers: “Dé expert op het gebied van reclame en signin”

ZWF Reclame en Sign: “Dé expert op het gebied van reclame en signin”

Met passie, creativiteit en vakmanschap biedt ZWF een breed scala aan diensten en producten, waaronder het ontwerpen en produceren van diverse reclamematerialen, van bedrijfslogo’s tot autobelettering en gevelreclame.

Onder de naam ‘Wrappers’ worden auto’s, keukens en boten van een hoogwaardig zelfklevend vinyl voorzien. Dit alles in een eigen volledige op wrappen gerichte-werkplaats. Kom langs om de mogelijkheden van wrappen te ontdekken en om afgeronde projecten te bewonderen. Ook zie je onze ervaren wrappers aan het werk en kun je zelf aan de slag met folie om de kunst van het wrappen te ervaren. Misschien is er zelfs wel een toekomst als Wrapper voor je weggelegd!

Een bezoek aan ZWF en Wrappers op Industrieterrein de Marne in Bolsward beloofd een inspirerend en interactief bezoek te worden. Volg een (interactieve) rondleiding (met quiz), zie onze machines, mensen en processen in werking. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, zoals het zelf bedrukken van textiel of een relatiegeschenk.”

Benieuwd naar de deelnemers van de Open Bedrijvendag SWF?

bekijk deelnemers