Houkesloot Toelevering: van de tekentafel tot een compleet gevelelement

Houkesloot Toelevering: van de tekentafel tot een compleet gevelelement

Van de tekentafel tot een compleet gevelelement

Tijdens de Open Bedrijvendag SWF maak je bij Houkesloot Toelevering in Sneek kennis met het hele productieproces van geprefabriceerde bouwmaterialen. Houkesloot Toelevering is met haar timmerfabriek in Sneek en prefabfabriek in Leeuwarden gespecialiseerd in het maken van o.a. houten kozijnen, ramen en deuren tot houtskeletbouw van geïsoleerde wanden, gevels en dakelementen.

Wil jij het proces achter de schermen van dichtbij meemaken? Kom langs bij de Open dag. Wij stellen de gehele fabriek open en organiseren een unieke rondleiding met alle in’s en out’s over onze producten. Daarnaast hebben we interessante functies. Wil je bij ons komen werken of een opleiding volgen? Samen met Technopark staan we je graag te woord.

Houkesloot Toelevering maakt onderdeel uit van Friso Bouwgroep uit Sneek. Samen hebben we een leuk programma in petto voor jong en oud. Daarnaast maak je kans op GRATIS kaarten voor Musical De Tocht. Leuk feitje; Friso realiseerde de duurzame theaterhal op de fabriekslocatie van Houkesloot in Leeuwarden. Meer weten? Bekijk onze bedrijfsvideo en maak kennis met onze bouwgroep.

 

Benieuwd naar de deelnemers van de Open Bedrijvendag SWF?

bekijk deelnemers