Gemeente Súdwest-Fryslan: in het Gemeentehuis zijn rondleidingen, activiteiten en demonstraties

Gemeente Súdwest-Fryslan: in het Gemeentehuis zijn rondleidingen, activiteiten en demonstraties

Gemeente Súdwest-Fryslan:
Gedurende de dag zijn er activiteiten in het Bestjoershûs in Sneek. Hier kunnen inwoners en geïnteresseerden deelnemen aan een informatiemarkt en in gesprek gaan met raadsleden en collega’s van de griffie. Ook de ontvangstruimte van het Súdwesthûs is te bezoeken van 10:00 en 16:00 uur en voor iedereen vrij toegankelijk. Op de Marktstraat en het Oud Kerkhof zullen medewerkers van de buitendienst aanwezig zijn met materieel en demonstraties.

Rondleidingen
Er worden vier rondleidingen georganiseerd vanuit het Súdwesthûs, elk met ruimte voor maximaal 20 personen. Kaartjes voor deze rondleidingen worden uitgedeeld bij de ontvangstbalie, waarbij 20 kaartjes per blok beschikbaar zijn. Tijdens de rondleidingen kunnen inwoners en geïnteresseerden het gemeentehuis verkennen, waarbij ook de gelegenheid is om kort in gesprek te gaan met collegeleden.

“Wij beloven je de ruimte om regie te voeren op jouw eigen ontwikkeling”
“Een gemeente verbonden door water, natuur en de mienskip. Gevuld met ambitieuze ondernemingen, een rijke geschiedenis en ambitieuze toekomstplannen. Dat is waar wij met een grote groep talenten iedere dag hard voor werken. Bij Gemeente Súdwest-Fryslân draag je niet alleen bij aan de maatschappij, maar ook aan jezelf, want bij Gemeente Súdwest-Fryslân zijn we allemaal kapitein in onze eigen carrière. Met een breed scala aan opleidingsmogelijkheden in ons Leerhuis en de kennis van ruim 1.000 deskundige collega’s bewandel jij het pad dat bij jou past. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Kijk op de informatiemarkt in onze raadszaal of schrijf je in voor een rondleiding door onze gebouwen. Kortom, de uitgelezen kans om te ontdekken of de gemeente jouw volgende werkplek in huis heeft.”

Benieuwd naar de deelnemers van de Open Bedrijvendag SWF?

bekijk deelnemers