De Boer Heeg BV: “Onderzeeërs, warmtewisselaars of dikwandige drukvaten is allemaal onze specialiteit, maar ook zeker onze passie”

De Boer Heeg BV: “Onderzeeërs, warmtewisselaars of dikwandige drukvaten is allemaal onze specialiteit, maar ook zeker onze passie”

De Boer Heeg B.V.: “Onderzeeërs, warmtewisselaars of dikwandige drukvaten is allemaal onze specialiteit, maar ook zeker onze passie”

“Wij zijn een familiebedrijf met een team van 22 medewerkers, dat bestaat uit jonge, ambitieuze vakmensen. Onze kernkwaliteit is het verwerken van staal tot hooggelegeerd staal, nikkellegeringen, titanium en aluminium tot drukvaten, apparaten of leidingwerk. Hoe complexer het project, des te groter ons enthousiasme en ambitie om dit werk tot een goed einde te brengen. De Boer Heeg B.V. is gecertificeerd voor de meest gangbare lasprocessen volgens de Euronorm en ASME-code.

Ben jij die ervaren Lasser/Constructiebankwerker, die weet van aanpakken en heb je hart voor techniek en metaalbewerking? Dan is #teamdeboer op zoek naar jou! Wil je werken en leren combineren of stage-ervaring op doen? Ook dan ben je aan het juiste adres bij De Boer Heeg B.V. Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden wordt er volop geïnvesteerd in jouw ontwikkeling.”

Benieuwd naar de deelnemers van de Open Bedrijvendag SWF?

bekijk deelnemers