Ondernemers voor Ondernemers!

Ben jij deelnemer aan Werkfestival SWF (directie, bedrijfsleider of MT-lid)? Doe dan mee aan de Ondernemers voor Ondernemers ochtend op 8 of 22 oktober 2020!

Lees verder onder het formulier!





1.
2.
3.

Ondernemers voor Ondernemers!
Wil jij ook groeien door het delen van kennis en ervaring? Ontmoet en spar met een collega ondernemer/organisatie (directie, bedrijfsleider of MT-lid en één op één) en doe mee aan de ‘Ondernemers voor Ondernemers’ ochtend op 8 en 22 oktober van 09.00 – 11.00 uur. Leer van een collega ondernemer en laat je inspireren door en voor ondernemers. Hoe gaan zij om met de effecten van de corona-crisis op hun bedrijfsvoering en welke maatregelen hebben zij genomen? Hoe kijken zij naar de toekomst? Waar halen zij de veerkracht vandaan? Ervaringen van collega ondernemers zijn namelijk herkenbaar, zetten aan en helpen om tot de juiste inzichten te komen.

Wil je dit ook? Geef in een top 3 aan met welke deelnemende ondernemer/organisatie (deelnemend aan Werkfestival SWF) je in gesprek wil. Op 19 september wordt op het Festivalplein kenbaar gemaakt met wie je in gesprek gaat. Kijk hier voor het deelnemersoverzicht!

Aanmelden kan tot en met 15 september aanstaande!