Festivalplein

Festivalplein

Laat je informeren en inspireren op het Festivalplein bij Lokaal 55 in Sneek

Op 19 september van 10:00 uur tot 16:00 uur kun jij je laten inspireren en informeren op het Festivalplein.
Op het plein zijn de verschillende branches vertegenwoordigd. In het deelnemersoverzicht staat vermeld welke bedrijven en organisaties op het plein staan.

De volgende branches zijn op het plein aanwezig:
  Bouw, Infra, Groenvoorziening
 Overheid en Onderwijs
 Techniek en Productie
 Transport en Logistiek
 Zorg
 Zakelijke Dienstverlening en ICT
 Facilitair en Horeca
 Jachtbouw en Watersport

Denk je na over een carrièreswitch of wil jij je laten her- of omscholen? Of heb je keuzestress over je vervolgopleiding? Een beroepskeuzetest of studietest kan de oplossing zijn. Hiervoor ben je op het Festivalplein aan het juiste adres. De aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders staan je graag te woord!

Benieuwd naar de beroepen met de meeste kans op het vinden van werk? Op het plein vind je informatie over het werken in de verschillende branches, scholen en overige opleidingsinstellingen die kansrijke beroepen presenteren en krijg je de mogelijkheid om echt kennis te maken met deze beroepen.

Parkeren
Je kunt parkeren tegenover Lokaal 55, bij Architectenbureau Wijbenga (Oude Oppenhuizerweg 27) bij Fischer Edelstaal Lorentzstraat 7 en 9 en het Flexa terrein in Sneek (5 minuten lopen).
Langs de weg kan niet worden geparkeerd!!!

 

Kom langs!

Kom in contact met toekomstige werkgevers tijdens Werkfestival Súdwest Fyslân! Neem een kijkje achter de schermen bij de deelnemende bedrijven of bezoek het Festivalplein bij Lokaal 55

Welke bedrijven doen er mee?