Kennispleinen

Kennispleinen

Kennis- en informatiepleinen per branche

Op 19 september van 10:00 uur tot 16:00 uur kun jij je laten inspireren en informeren op de verschillende kennispleinen.
Deze pleinen zijn per branche/sector en kun je vinden bij enkele van de deelnemende bedrijven. Op een later moment infomeren wij je bij welke ondernemers deze branchepleinen zijn te bezoeken.

Branchepleinen
Bouw, Infra, Groenvoorziening
Overheid en Onderwijs
Techniek en Productie
Transport en Logistiek – Hoekstra Transport, Schoenmakersstraat 8, Sneek
Zorg
Zakelijke Dienstverlening en ICT
Facilitair en Horeca
Jachtbouw en Watersport

Denk je na over een carrièreswitch of wil jij je laten her- of omscholen? Of heb je keuzestress over je vervolgopleiding? Een beroepskeuzetest of studietest kan de oplossing zijn. Hiervoor ben je op het informatieplein aan het juiste adres. De aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders staan je graag te woord!

Benieuwd naar de beroepen met de meeste kans op het vinden van werk? Op het plein vind je informatie over het werken in de verschillende branches, scholen en overige opleidingsinstellingen die kansrijke beroepen presenteren en krijg je de mogelijkheid om echt kennis te maken met deze beroepen.

 

 

Kom langs!

Kom in contact met toekomstige werkgevers tijdens Werkfestival Súdwest Fyslân! Neem een kijkje achter de schermen bij de deelnemende bedrijven.