Aanmelden: Is jouw bedrijf al future-proof? Een nieuwe blik op werkgevers en werknemers!

Is jouw bedrijf al future-proof? Een nieuwe blik op werkgevers en werknemers!

Generatieverschillen en Generatiemanagement

De wereld is nog nooit zo snel in beweging geweest als nu. De snel veranderende wereld vraagt om een nieuwe blik op werk. Ook van individuen en organisaties om wendbaar te zijn en zichzelf steeds te blijven vernieuwen. En dat vernieuwen moeten we met 5 generaties op de werkvloer doen. Meer dan ooit! Generaties verschillen in mentaliteit, drijfveren en werkwijze. Vooral de jonge Generatie Y heeft duidelijk een andere visie op werk. Van 9 tot 5 werken is ouderwets, beloning moet transparant zijn, persoonlijke ontwikkeling op maat gemaakt en van managers wordt coachend leiderschap gevraagd. Lang niet altijd gemakkelijk, zeker in een tijd van vergrijzende personeelsbestanden en verouderde organisatiepatronen.

Door gebruik te maken van generatiediversiteit verhoogt u de wendbaarheid, creativiteit en werkenergie van alle medewerkers binnen de organisatie.
Kim Jansen geeft tijdens haar lezing handvatten over hoe u dit praktisch kunt implementeren binnen uw organisatie.

Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en afgestudeerd trainer. Sinds 2005 is Kim werkzaam op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Ze weet op speelse wijze en met humor haar toehoorders voor zich te winnen. Zij heeft passie voor het vak en de thema’s en dat weet ze heel goed over te brengen. Elke sessie heeft een hoge mate van interactiviteit en dynamiek. Deelnemers komen in beweging omdat haar enthousiasme aanstekelijk werkt.

Programma: Is jouw bedrijf future proof?
19.30 – 20.00 uur:  Ontvangst
20.00 – 20.15 uur:  Pitch door Fryslân Werkt en toelichting op Werkfestival Sneek
20.15 – 21.30 uur:  Presentatie Kim Jansen

Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden kan tot en met 5 september!

Datum: 10 september 2019
Locatie: Empatec Sneek, Tingietersstraat 1
Ontvangst: 19.30 uur 

Aanmelden is niet meer mogelijk.