Waar Sneker ondernemers hun bedrijf openstellen en werk bieden

Inschrijven

Bezoeker Werkfestival Sneek

Ben je werkzoekende, zoek je een nieuwe uitdaging of zoek je een stageplaats of nog geen keuze kunnen maken in opleidingen? Bezoekers kunnen kosteloos het werkfestival bezoeken!
Wil je ook langskomen op het Werkfestival Sneek Ontmoetingsplein? Meld je dan hier aan!

Als bedrijf deelnemen

Open de deuren van je bedrijf, ontmoet werkzoekenden, studenten, werkgevers en geïnteresseerden tijdens het werkfestival Sneek. Wil je als bedrijf deelnemen? Dit kan gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen. Heb je nog vragen? Stuur dan een een e-mail naar info@werkfestivalsneek.nl

Werkfestival Sneek biedt bedrijven de mogelijkheid om zichzelf in de spotlight te zetten en toekomstige werknemers te enthousiasmeren over het vak of vacatures onder de aandacht te brengen. Voor slechts €250,- kun je als bedrijf deelnemen aan het werkfestival Sneek bedrijvenexpeditie. Waar wacht je nog op? Inschrijving sluit binnenkort. Kijk hier voor aanvullende informatie.

Programma

De kick-off van de eerste editie van het werkfestival Sneek vindt plaats op zaterdag 28 september in de overslagloods van Hoekstra Transport, Industrieterrein De Hemmen te Sneek.

Inschrijven als:
Bezoeker Deelnemer

Programma

13.00 – 16.00 uur Werkfestival Sneek bij Hoekstra Transport en een bedrijven expeditie bij de deelnemende bedrijven.