Festivalplein

Festivalplein

Festivalplein: een ontmoetings- en informatieplein in één!

Op 28 september van 13:00 uur tot 16:00 uur wordt het bedrijventerrein omgetoverd tot Festivalplein waar jij je kunt laten informeren en inspireren.

Denk je na over een carrièreswitch of wil jij je laten her- of omscholen? Of heb je keuzestress over je vervolgopleiding? Een beroepskeuzetest of studietest kan de oplossing zijn. Hiervoor ben je op het Festivalplein aan het juiste adres. De aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders staan je graag te woord!

Benieuwd naar de beroepen met de meeste kans op het vinden van werk? Op het Festivalplein vind je scholen en overige opleidingsinstellingen die kansrijke beroepen presenteren en krijg je de mogelijkheid om echt kennis te maken met deze beroepen.

Ook is het Festivalplein de plek voor het volgen van workshops, trainingen en vooral: ontmoeten. Dit alles vindt in een te gekke festivalsfeer plaats. Denk hierbij aan livemuziek, food & drinks verzorgd door de Sneeker horeca; Stichting Uit in Sneek. Benieuwd naar wat er nog meer te doen is? Hieronder een greep uit het aanbod.

Er zijn geen kosten verbonden om het festivalplein te bezoeken en workshops te volgen.
Kom je ook naar het Festivalplein?
Aanmelden is niet verplicht maar wel handig voor de catering. Je kunt je hier aanmelden dan houdt de catering op het plein rekening met je komst.

 

Publieke sector
ronde 1 van 13,30 tot 14.15 uur en ronde 2 van 15.00 tot 15,45 uur
fryslan.lerenenwerken.nl

Kom langs!

Kom in contact met toekomstige werkgevers tijdens werkfestival Sneek! Neem een kijkje achter de schermen bij de Sneeker bedrijven.

Welke bedrijven doen er mee?